Din pelsjakke kan holde i mange år, hvis du passer godt på den.

1. Hæng pelsen på en bredskuldret bøjle for at holde pelsens form. Hvis du hænger en tung pels på en tynd bøjle vil den blive trukket ud af form.

2. En våd pels skal tørre i et naturligt ventilerende rum. Den kan være en god idé at ryste den først, så går det hurtigere med at tørre. Anvend ikke varmekilder som føntørrer eller radiatorer, da det skader læderets naturlige fedtlag og evnen til at holde på hårene. Når den er tør så ryst den igen, så hårene kommer til at sidde pænt.

3. Beskyt gerne din pels med en uld- eller bomuldspose, som pelsen kan ånde i, hvis du ikke bruger pelsen i længere perioder. Det vil beskytte din pels mod tøj møl. Du må ikke ligge pelsen i en plastikpose, det det vil udtørre skindet og hårene kan begynde at falde af.

4. Opbevar pelsen i dit køligste rum om sommeren og undgå at den hænger i direkte sollys.

5. Tag din pels til en professionel fur cleaner, hvis den skal renses. Du må aldrig vaske den i vaskemaskinen.

6. Servicer din pels, hvis der er syninger der gået op. Det hjælper vi meget gerne med, så tag kontakt til os. Vi servicerer både vores egne og andre pelse.

Har du spørgsmål til os, så kontakt os på telefon 30808042 eller på mail sofiebirkerod@furbysofie.dk

  

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside.
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
ic-cross-line-top
Toppen
ic-expand
ic-cross-line-top