furbysofie er en online pels butik, som tilbyder en vifte af pels jakker og pels accessories med fokus på kvalitet, smukt design og bæredygtighed. furbysofie blev grundlagt i december 2014 af Sofie, fordi hun var frustrerede over at pels blev opfattet som noget man kun havde på til fine selskaber. Sofie mener pels bør bruges dagligt, for at få det maksimale ud af det smukke og solide materiale, som pels er.

Sofies oldefar startede med at have mink i baghaven og siden hen har minkgården vokset sig større og flere er kommet til. Sofie voksede op som fjerde generation på minkgården på Fyn og dette har givet hende en stor medfødt viden om pels og branchen bag. Sofie bruger denne viden til at forklare, hvorfor hun synes pels er et bæredygtigt valg. Blandt andet mener vi, at pels er bæredygtigt, fordi pels har en lang holdbarhed, det er naturligt nedbrydeligt og stammer fra en cirkulær bioøkonomisk produktion med høj dyrevelfærd. Læs mere her. 

Størstedelen af vores items er fremstillet af restmateriale, hvilket sikre en lavere pris på råvaren samt 100% anvendelse af pelsen. Udover at den metode giver mulighed for kreative og nye mønstre, så får pelsene også et mere hverdagsagtigt udtryk.

Vi tror på at pels items, specielt jakker, har en indflydelse på kvinders indre skønhed, fordi vores kunder tit er meget glade og begejstret, når de prøver vores jakker eller endda køber en. At se denne indre skønhed blomstre hos vores kunder, motiverer os til at forsætte på vores rejse til at gøre pels en naturlig del af din hverdagsgarderobe.

 

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside.
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
ic-cross-line-top
Toppen
ic-expand
ic-cross-line-top