Hos furbysofie elsker vi pels og ønsker at dele denne passion med dig. Vi synes pels skal bruges hverdag, året rundt.

Pels er bæredygtigt

Hos furbysofie mener vi, at pels er bæredygtigt, fordi pels har en lang levetid, det kan omsyes og er naturligt nedebrydeligt.

Mink er en af de mest solide pelstyper der findes og kan have en levetid på op til 40 år. Det ses ofte, at pels lever videre gennem generationer. Dette mindsker samtidigt behovet for andre former for beklædning.

Hos furbysofie er de fleste af vores produkter i mink, da vi elsker den lange holdbarhed og det unikke materiale. Mange af vores produkter bliver lavet af afskårne minkrester fra full fur produktionen. Afskårne minkrester åbner op for, at lave nogle kreative og unikke mønstre. Samtidigt giver det et mere råt look, som gør at vores pelse nemt kan bruges til daglig. Når man syer en full fur jakke anvender man kun ryg skindet, fordi det er det fineste på minken. Eftersom vi udnytter deres rester gør det, at materialet i vores pelse er mindre dyrt. Det tilsidesætter dog ikke holdbarheden, men gør, at vi kan tilbyde pelse til fornuftige priser.

Pels kan derudover bruges som tilbehør til eksisterende tøjprodukter, og derved også give det en længere levetid. 

Cirkulær bioøkonomi

Vi ved godt, at hovedårsagen til at avle mink er, at anvende pelsen fra dyret, men resten af minken bliver også brugt til gødning, cement, asfalt og biodiesel. Biodiesel har ovenikøbet langt mindre miljømæssig belastning end almindeligt brændstof. Ydeligere, fodres minkene med restprodukter fra vores fødevareproduktion. 

Minkavlerne sørger konstant for optimal dyrevelfærd, da minkens velfærd påvirker kvaliteten på skindet. Optimal dyrevelfærd giver en bedre produktion, økonomisk gevinst, samt en sjovere hverdag, da deres dyr trives. 

Vi håber, vi har formået at dele, hvorfor vi er så vilde med det smukke og bæredygtige pels. Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på: sofiebirkerod@furbysofie.dk 

Du kan læse mere om bæredygtighed og pels: Her. 

 

 Mijløvenlige pelshuer og andre former for pelse

 

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside.
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
ic-cross-line-top
Toppen
ic-expand
ic-cross-line-top