Indkøbskurv
Close Alternative

Besøg showroom

Kontant os på telefon 30808042 eller mail sofiebirkerod@furbysofie.dk for at bestille tid til et uforpligtende besøg, så svarer vi dig hurtigst muligt.

Hos furbysofie tager vi med glæde imod dig i vores showroom i København, der er fyldt med lækre og unikke pelse og pelsaccessories. Vi ønsker, at pels skal være en naturlig del af din hverdagsgarderobe, da vi mener pels kan gøre dig endnu smukkere.

Showroomet ligger centralt placeret i hovestaden på Christianshavn, og der er god mulighed for parkering. I showroomet vil du kunne se, føle og prøve de pelsprodukter, du synes er noget særligt fra vores sortiment. Sofie vil hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til pels, skind eller et bestemt style. Hvis pelsen skal bruges til et bestemt sæt tøj, kan du medbringe dette til vores showroom og prøve det hele sammen for at skabe et helstøbt outfit. På den måde finder du nemmere en pels, der passer perfekt til dig og din stil.

 

 

Hvis vi ikke har din størrelse i vores showroom, er det selvfølgeligt muligt at bestille størrelsen hjem til dig uden købepligt. Vi ønsker at imødekomme dig med fleksibel og professionel service. Vi sætter en stor ære i din tilfredshed og vil gøre alt hvad vi kan for, at du kommer til at elske din pels eller pelsaccessory fra furbysofie. 

Vi ser meget frem til at møde dig i vores showroom i hjertet af København. Her vil vi vise dig, hvorfor vi elsker pels og forhåbentligt vil Sofie kunne dele denne passion med dig.

Bestil tid til et uforpligtende besøg showroomet i København på:

Tlf.: 30808042 eller mail: sofiebirkerod@furbysofie.dk

Så finder vi et tidspunkt, hvor du kan komme forbi og se nærmere på vores sortiment af pelse.